Aha… en kurs också!

Flattr this!

Tja!

I dag ska jag på kurs. Skitsexig och spännande kurs. Jag kan knappt bärga mig… Aaahhh.. OUTLOOK! Mohahahaha. Jag hugger på allt som går att lära sig, gratis! Man kanske kan snappa upp något man inte visste tidigare som kan vara bra att nyttja på jobbet. 

Sen bokade jag AHA behandling i morgon igen. Det är smärtsamt och hemskt men fan vad bra det är. Man måste göra det regelbundet (vilket jag inte gjort) för att hålla hyn i toptrim. Nu är det dags igen för en attack på Åsas face så DÖ ansikte DÖ!

I dag ska jag dessutom kicka lite arsle på BodyCombaten. Inte varit där på ett tag nu för det har varit mingel och familjemiddagar och på söndag är det födelsedagsmiddag också. Saknar passet och Lotta och Håkan. 

I morse kunde du höra mamma på radion. Jag missade det och väntar på att det ska komma upp på internet. Men det var på P1 morgon, gå in och håll koll på det.

Och… Kjell Eriksson (aka Kjelleman) har ett uppdrag. Han ska leta upp och besöka ALLA sina 5000 "vänner" från Facebook. Jag är en av dem. Ska se om det går.. Kanske står det en Kjelleman framför mina ögon en dag. 

The following two tabs change content below.
Loves cars, gadgets and other stuff. You will se me dance, laugh, cry and be angry and you will be a part of my life.

Latest posts by Åsa Wallenrud (see all)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>