Allt vi vet/tror om nya iPhone 8

Allt vi vet/tror om nya iPhone 8

0

Snart är det dags att få vet hur den nya iPhone ser ut. Som vanligt är spekulationerna i full gång och allt jag snappat upp behöver INTE stämma. Eftersom Apple ännu inte gått ut med information så ska nedan information ses som just spekulationer.

Det första jag hörde som fastnade i huvudet på mig var priset. Någonstans nämnde man att den kommer kosta över 11 000 kr. Det är helt galet för en mobiltelefon och det skulle inte förvåna mig om det var den “enklaste” modellen.

Designen är alltid intressant för alla Apple-fans och ska man tro ryktena så kommer den i tre färger – svart, silver och en kopparguld. Skärmen sträcker sig över nästan hela framsidan och hem-knappen är borttagen helt. Enligt säkra källor kan man, likt Samsung, låsa upp telefonen med sitt ansikte. Apple har döpt det till FaceID och jag som kör Samsung älskar den funktionen och tycker den fungerar väldigt bra. Ryktena gör också gällande att TouchID inte alls kommer vara kvar, att Apple inte löst tekniken med att bygga in den under skärmen, vilket gör att vi kommer få förlita oss helt på FaceID. I samma veva dyker ännu nyare bilder upp som visar att TouchID i stället placerats på baksidan. Så ja… jag vet inte vad vi ska tro här.

Specifikationer enligt rykten
– 5.8in 2.5D OLED edge-to-edge display
– New design with an ‘all-glass’ construction
– 71x143x7.4mm
– Wireless charging support
– Apple A11 chip
– Rear-facing Touch ID sensor
iOS 11 with improved Siri, P2P payments
– Face-scanning technology
– Vertical dual cameras on rear
– Support for LTE speeds up to 450Mbps

Utvecklaren Steve Troughton-Smith har hittat referenser i kodningen som avslöjar att skärmens storlek blir 5,15 tum och att upplösningen blir 2436×1125 pixlar. Det är exakt samma siffror som analytikern Ming-Chi Kuo tidigare har angett.

Release är lite vagt. Man kommer presentera den i september men släppa den i kvartal 4 alternativt i början på 2018. Förseningen tros vara pga strul med vissa saker som TouchID och annat. Återigen, ingen vet.

Här nedan har ni ett axplock av några filmer jag hittat.
Your email address will not be published. Required fields are marked *