Årets teknikblogg 2011 – Lilla Gumman

0

Vi vann vi vann vi vann!! Och det var glädjande på fler än ett sätt kan jag säga.

Kvällen började sedvanligt med att jag blev totalt ignorerad av varenda fotograf eftersom jag inte var en modebloggare eller hänger frekvent på Stureplan. Jag passerade helt enkelt varje fotograf som om jag var osynlig. Tro mig, jag poserar gärna och älskar det, men jag tänker inte tvinga fotograferna! Gled upp och hängde in sakerna i garderoben och hämtade ett glas rosa skumpa och tittade på folk. Jag hade tack och lov syster med mig så jag var inte helt själv. Under ett par timmars mingel sprang fotograferna runt och letade bra fototillfällen, intressanta människor och de såg mig ALDRIG. Det är rätt galet det där, självförtroende hade kunnat få sig en rejäl smäll om det inte vore för att jag är stark nog att skita i det, eller jag det gör jag ju inte eftersom jag tjatar om det 🙂

Träffade dock några bekanta ansikten som Fredrick Federley, Cimon Lundberg, Linda Hallberg och Gordon Andersson. Jag och syrran tillsammans med Gordon och några till gjorde sedan dansgolvet på Hells Kitchen och hade otroligt roligt.

Men det som var bäst var att Årets Teknikblogg blev Lilla Gumman och JAG… JAG JAG JAG… gick upp på scen och tog emot det och sen var det fan tusen fotografer och filmkameror som skulle fota och fråga vad jag hette och intervjua. IN YOUR FACE!!!

Goodiebagen var också HELT galen och fylld till bristningsgränsen så tack!

Kommentera gärna!