Åsas samlade tankar så här en måndag

0

Sista veckan på “sommarjobbet” sen är det tillbaka till mitt “riktiga” jobb. Det känns lite konstigt att kalla det så då jag bara jobbat där i ca en månad samt att jag fortfarande är där uthyrd från Manpower. Jag har en skräckblandad förtjusning för hösten då jag mer eller mindre lovat underverk (känns det som) och samtidigt är rädd för att jag inte införlivar det de förväntar sig. Under tiden jag ska trolla på det jobbet ska jag också trolla med alla artiklar jag lovat till höger och vänster, deadlines, fakturering, inspiration, julspecial – allt hopar sig på hög och jag har nu suttit i tre veckor på “sommarjobbet” och försökt skriva så mycket jag kan, men jag kan inte skriva om aktuella artiklar till hösten nu, det måste komma längs vägen. Jag har ju dock en sak att se fram emot, vår resa över nyår som gör att jag vet at jag får en vecka av avslappning i alla fall.

Efter mina pressresor jag gjort i början av sommaren och konserterna jag besökt så känns det också som att sommaren liksom är över, att nu händer det inget mer. Fast sommaren har ju för fan inte ens början, solen har inte skinit mer än sammanlagt en vecka tror jag och jag VET att det är i augusti som den riktiga sommaren kommer, då kommer också jag börja jobba ordentligt så om det är sol en helg så ligger jag nog med datorn framför näsan i alla fall.. Eller who am I kidding, varje helg i augusti är ju uppbokad med andras födelsedagar, släktträffar (sambons) och annat junk så jag har inte ens tid att fira min egen födelsedag, än mindre tid att hänga med mina två supermysig polare Håkan och Lotta. Vi försökte hitta en tid för date men kunde inte förrän i slutet på augusti.. Seriöst!

Norge, jag har inte ord och jag anser att mina ord inte heller spelar så stor roll. Låt de stora tänkarna och analytikerna prata och göra sig hörda så håller jag min sorg inom mig.

Men ska vi inte lyfta upp oss lite ur jobb och mordträsket?! Allsången på Skansen.. Det största jag har att se fram emot. JAG ÄLSKAR ALLSÅNG PÅ SKANSEN så mycket så Ni anar inte och jag är så glad och taggad och har fan haft svårt att tänka på någonting annat sen jag fick beskedet om att jag ska sitta i den däringa Guldsoffan. Herregud så lycklig jag är!

Nu ska jag skriva lite fler artiklar…

Kommentera gärna!