Återigen.. varnar för denna säljare på Tradera!

0

Jag har tidigare skrivit om en oseriös säljare på Tradera som beter sig ganska illa. I det fallet handlade det om att jag köpte två plånböcker. Jag förstod väl att det inte var värstingkvalitet men när de kom kunde jag inte använda någon av dem då de inte gick att stänga eller öppna. Fick slänga de lika fort som jag hämtat ut dem på posten. Det tycker jag man ska säga i omdömet, de var ju dåliga. Då blir jag bemött med kommentarer som att jag är spärrad, bedragare osv.

Jag kunde egentligen inte bry mig mindre men i alla fall så höll jag på på Tradera igen och kom på att jag ville kolla in denna säljare igen och läsa lite av deras omdömen.

Vad säger ni om kritiken på de omdömen som lagts? Serviceminded? Skulle inte tro det..

 

 

Comments
  • Ulli#1

    11 april, 2012

    Fy för oseriösa traderare! Har själv råkat ut för det tidigare, tack o lov inga stora summor men iallafall. Förstör ju fr oss andra som faktiskt hanterar Tradera som man ska…

    Svara

Kommentera gärna!