Badkläder för stor byst

Badkläder för stor byst

1

Badkläder för stor byst

Har ju tidigare skrivit om sportbhhelvetet för oss som faktiskt har bröst och behöver mer support än andra.

Men det är precis lika svårt att hitta badkläder som håller saker på plats. Jag är ju dessutom utrustad med en röv stor som en ladugårdsvägg och till det en smal midja så det är tamigfan inget som sitter bra.

Efter många tårfyllda rundor i olika butiker i Stockholm hittade jag en sida på nätet där det fanns en massa bra badkläder i mina storlekar. Jag letade runt, frågade er, och beställde och både den prickiga bikiniöverdelen med de svarta byxorna till och den röda baddräkten satt PERFEKT!! Det var ju billigt med..

Så den butiken är mitt tips för att köpa badkläder! Lycka till nu.

UPDATE 18/7 -18

Den här sidan ligger konstant på min topplista för besökare så jag tänkte uppdatera med fler länkar till butiker och märken som jag älskar.

Varumärket jag ju mest använder är Salta Bad. Snygga badkläder i alla storlekar. Hemsidan är superful men gå gärna till en butik som Details för att testa lite, ni kommer älska dem.

Den butiken jag besöker VARJE gång jag behöver ny BH, sport-BH eller annat är så klart Gustaf Mellbin. Tyvärr har de bara fysiska butiker på Västerlånggatan 47 och Mariatorget 7 i Stockholm, men du kan handla på nätet så klart.

Comments
 • Naila#1

  28 maj, 2013

  Välkommen Åsa!
  Vår nya web-butik “Dollys Bikini” har enbart stora storlekar!

  Hälsningar från Naila på Dollys Bikini

  Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *