Bloggtävling med Ur & Penn

0

Känner man mig lite mer privat vet man att jag inte lämnar hemmet utan klocka. Jag köper många och billiga klockor så jag kan matcha med outfiten. Nej jag är inget modelejon, tycker bara att klockor är snygga.

Favoriten just nu är en herrmodell från Fossil som jag haft i ett par år kanske. Den passar till det mesta och har en skön retrokänsla. Jag har ett gäng plastiga modeller i grälla färger med men det är inte riktigt jag..

Ur & Penn bjuder nu in till en bloggtävling för de vill marknadsföra sig mer ute i de sociala medierna och detta ser de som en språngbräda. Jag hakade tydligen på.

För att tävla måste man skriva om en av veckans produkter och jag väljer så klart den som blingar mest JetSet Beverly Hills 998kr

Jag saknar faktiskt en klocka i guld. Jag har tyckt att det inte passar min stil men men jag har ganska mycket guldsmycken så det vore kanske på sin plats att utöka klockförrådet med något liknande.

Vill Ni också tävla? Kolla in detas Facebook sida för alla detaljer.

Kommentera gärna!