Den originella människokännaren? Det kan inte bli mer fel!!

0

Gjorde ett test på Poolia om hur jag är/skulle vara som chef. Svarade hjärtligt på frågorna och får ett svar som känns HELT FEL!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Den originella människokännaren

Med extremt god människokännedom har du ett stort kontaktnät och du är alltid lyhörd för andras känslor. Människor runt omkring dig uppfattar dig inte som en naturlig ledare vilket du faktiskt instämmer i. Du gillar inte att vara underordnad andra utan gör alltid saker på ditt eget vis. Genom att plocka fram din kraftfulla, originella och känsliga sida slutför du vilket projekt du än har börjat. Dina värderingar är ofta gedigna och väl genomtänkta, vilket gör att du ofta får erkännande för din vilja att göra rätt.

Motto: Skrattar bäst som skrattar sist.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jag har egentligen INGEN människokännedom, har väldigt litet kontaktnät och är inte ett dugg lyhörd. Jag får oftast informella ledarroller för att jag är bra på det. Det som stämmer är att jag alltid gör saker på mitt eget vis! 🙂

Prova testet själv!

 

 

Kommentera gärna!