Det går upp och ner från minut till minut!

0

Glädjen över bilen är helt galen. Jag nästa spricker inombords för jag är inte så bra på att ställa mig och skrika av glädje rakt ut.

I går fördes pengar över och bil skrevs över på mig så jag äger bilen nu, men den är ju kvar i Småland. Tanken var att jag skulle köra upp den på söndag men nu ska det ju snöa hela jävla helgen så hon får bo kvar. Sen krossar syrran mig med att säga att skitvädret ska hålla i sig i två jävla veckor!!! Jaja, den som väntar på något gott?!

I går var jag också nere och kollade på garageplatsen jag fått tilldelad mig av Stockholm Parkering. Jag bad om en burplats och lägligt nog fanns det lediga burplatser i Örnsberg som är en t-banestation (alt en cykeltur) från mig. Så i går gick jag ner för att sätta på mitt lås på buren och ser till min fasa att en burplats inte innebar en egen bur.. Jag delar bur med tre andra. Jag har alltså en egen ”dörr” ”grind” eller vad det kallas med mitt lås på men det är inga väggar emellan bilarna. Min bil får INTE repas av småungar som smäller upp bildörrar eller nyfikna grannar som ska pilla. Jag är INTE glad!!!

Men så piggade jag upp mig med att boka hotell i Västerås under Power Meet för rykten säger att jag kan vinna pris med min bil så varför inte…

Men i dag ska jag ägna mig åt att bestrida en faktura, ringa Apple och ifrågasätta en sak samt ha en dejt med min älskade sambo. I kväll är det nämligen Robert Gustavsson på Cirkus!

Kommentera gärna!