DET HÄR MED KOMMUNIKATION OCH BLOGG

DET HÄR MED KOMMUNIKATION OCH BLOGG

0

Nu har jag bloggat i MÅNGA jädra år. Enligt statistiken har jag läsare, det är jag med på, men varför är det ingen återkoppling? Varför kommenterar man inte och frågar saker eller rättar information som är felaktig eller berömmer eller vad som helst?

Jag vill gärna veta varför just du inte kommenterar? Är det något tekniskt som gör det knepigt? Eller är inte bloggen så intressant kanske? Nu kräver jag kommentarer av er 🙂 för att få veta.

Jag hade en tanke om frågestund, om ni vill veta mer om mig tex, och jag vill tävla ut en massa saker, men det går liksom inte när ingen deltar. Så.. släpp lös lite och kommentera om varför ni inte kommenterar! Det här blir ju så himla roligt…

Obs! Det blir ju ännu mer pinsamt nu om ni verkligen inte kommenterar här heller. Vill du att jag ska skämmas?

asaprofilskylt