En bomb exploderade i mitt öra i dag..

0

Eller en bomb kanske det inte var. Men jag var på väg från tunnelbanan i Aspudden tillsammans med en massa andra människor. Det var hundar, barnvagnar och folk överallt. Jag noterar en kille framför mig i trappan med svart huvtröja uppdragen nästan över ansiktet och ett par gröna byxor med så mycket häng att jag undrade hur fan han tog sig upp för trappan. Väl ute på gatan kommer vi jämsidens med några meter emellan när jag ser han kastsa bak någonting och det smäller så sjukt högt att ALLA stannade som förstenade. Det enda som hördes i några sekunder var hundarna som skrek av skräck tills människorna samlade sig och alla insåg precis VEM det var! För det vara bara en person som inte reagerade på smällen och som bara fortsatte gå och gick in i videobutiken. Några samlade sig och blev fly förbannade och gick in efter han. Jag bestämde mig för att ringa polisen och berätta vad som hänt bara.

Inget mer hände egentligen annat än att ett flertal personer skällde på han och jag stod med ett tjut i örat och är fortfarande, timmar efter, lomhörd.

Jävla ungjävel. Vad fan var det han smällde? Det var en sådan smäll att jag aldrig hört något liknande. Jag kan tänka mig att en riktig bomb faktiskt smäller lika högt.

Jaja.. Nu har jag fått skriva av mig.

 

Kommentera gärna!