För små lungor och barndomsminnen!

0

Var hos en astmaläkare i dag för utreda mina andningsproblem. Asså jag har haft astma sedan liten men jag har nog inte rätt medicinering helt enkelt.

En sak vi kom fram till var att jag föddes med lungor hälften så stora som de borde vara. Intressant.. Hahaha! Mina rymmer endast 2 liter när en person med mina mått och ålder borde ha 4 liter. Men tydligen har detta ingen som helst betydelse för något alls, bara så man är skapad. Ändå intressant!

Jag uppvisade i alla fall också astmatiska besvär och ska börja med daglig dosering av kortison men det måste min läkare skriva ut, om två veckor. Konstigt..

Men i dag såg jag också en man som jag trodde var Roy eller Roger från Macken. Han hade en blå mekaroverall på sig, typiska kepsen med uppvikt skärm och cyklade på en flakmoppecykel! Otroligt roligt.

Kommentera gärna!