Guldsoffan på Allsången och min första GIF

0

I dag fick jag ett glädjande besked

 

 

 

 

För Er som inte har koll, på Allsång på Skansen har man infört en guldsoffa där man varje vecka placerar fyra twittrare som twittrar om programmet och visar på hur viktigt det är med de sociala medierna. Twittrare ansöker själva och väljs ut av Jonas Larsson (@bybalsam) med team.. Eller det vet jag inte, hur processen går till eller vilka som faktiskt bestämmer 🙂

Men lyckan var enormt stor när det nu kommer till min dag..

Ett axplock av hejjarrop…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I går var syrran och jag ute med Porschen som jag testar just nu för vi skulle fota den lite. Så jag var ju tvungen att masa mig in i baksätet och syrran tyckte det var sjukt kul att föreviga när jag skulle ta mig ur… Se min första gif bild någonsin!!