Här är appen som hjälper dig hitta vänner!

Här är appen som hjälper dig hitta vänner!

0

Jag har pratat om detta så många gånger i andra sammanhang, att det är praktisk taget omöjligt att hitta vänner i vuxen ålder. För mig är det svårt då jag inte stannar på arbetsplatser pga ADHD (rastlös själ) så jag hinner liksom inte knyta några vänskapsband. Jag har också lite svårt att räcka ut en hand och be om en vän. 

Nu kommer appen som hjälper oss hitta vänner. Så typiskt mig att tänka tanken på en sådan app men aldrig komma till saken, nu är jag dock glad att den finns (snart). Appen heter Panion, antar att det är en ordlek med companion. Appen släpps i sin helhet i september men redan nu kan du signa upp så du får mail när den är klar.

Appen gäller inte bara en person till en annan och inte bara i Sverige. Ni kanske är ett par som letar nya vänner, eller ett kompisgäng som vill ha fler vänner eller föräldralediga som vill hitta andra föräldralediga att ta promenad med. Halleluja!

Klicka här för att komma till sidan för intresseanmälan.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *