Har du stor byst och problem med att hitta badkläder?

1

Har ju tidigare skrivit om sportbhhelvetet för oss som faktiskt har bröst och behöver mer support än andra.

Men det är precis lika svårt att hitta badkläder som håller saker på plats. Jag är ju dessutom utrustad med en röv stor som en ladugårdsvägg och till det en smal midja så det är tamigfan inget som sitter bra.

Efter många tårfyllda rundor i olika butiker i Stockholm hittade jag en sida på nätet där det fanns en massa bra badkläder i mina storlekar. Jag letade runt, frågade er, och beställde och både den prickiga bikiniöverdelen med de svarta byxorna till och den röda baddräkten satt PERFEKT!! Det var ju billigt med..

Så den butiken är mitt tips för att köpa badkläder! Lycka till nu.

Comments
 • Naila#1

  28 maj, 2013

  Välkommen Åsa!
  Vår nya web-butik ”Dollys Bikini” har enbart stora storlekar!

  Hälsningar från Naila på Dollys Bikini

  Svara

Kommentera gärna!