Hem & Villamässan 2015

Hem & Villamässan 2015

0

I dag hängde jag lite på mässan för att se om det fanns något coolt och revolutionerande. Men.. jag har inte så mycket att säga. 

Det är i stort sett samma utställare år efter år. En del av mässan går ut på krimskrams som kläder i ull och dylikt som inte hör hemma där. Det är ogreppbart nästan. Man måste nog ha ett mål med mässan för att få ut något av den. Jag ville veta mer om luftvärmepumpar av privata själ så jag letade upp dem och frågade lite. Sen kände jag på en del kaminer eftersom vi drömmer om att ha en. Men i övrigt tog det mig kanske 40 minuter att ta mig igenom hela hallen.

Vek också in på bak & chokladmässan men den gillar jag inte heller. Köpte några praliner men åkte sedan hem.

Det bästa med mässan var när trendbossen Stefan Nilsson höll en monolog på 30 minuter om kommande trender. En superhärlig person som var grymt bra på att snacka. Stor eloge.

IMG_0001

IMG_0003

IMG_0004

IMG_0005

IMG_0026

IMG_0033

IMG_0039

IMG_0041

IMG_0053

Your email address will not be published. Required fields are marked *