Hur rankar du årstiderna och varför?

0

Våra svar kommer  garanterat att vara olika!

1. Vintern
För jag älskar snö och kyla. Kylan får mig att må bättre, mindre migrän. Jag svettas dessutom inte lika mycket och jag njuter av den friska luften.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Hösten
Vackert med alla färger. Man kan börja klä på sig lite mer och det är okej med kängor. Sköna färger på kläderna och en ny höstgarderob unnar jag mig alltid.

3. Sommaren
Varmt, svettigt och jobbigt. Man MÅSTE vara ute och ha picknick vara glad och leva livet. Jag har jobbat VARJE sommar och blir så vansinnigt stressad av alla måsten. Alla andra ställer krav på alla andra vad de ska göra för att det är sommar. Jag är så sjukt less på det. Sen gillar jag inte att ha lite kläder på mig och eftersom jag svettas så ofantligt så har jag ändå inget val. Skitårstid.

4. Våren
Ångest! Nu ska man vara kär och glad och börja planera semester och vilka festivaler man ska hänga på. Skit ner er. Jag jobbar lika hårt, kommer troligtvis jobba hela sommaren och jag skiter i att det är sommar. Det är bara varmt, svettigt och svårt att sova.

Kommentera gärna!