Influencers of Sweden konfererar #ticse

Influencers of Sweden konfererar #ticse

1

Linda Hörnfeldt startade nätverket Better Bloggers som nu vuxit till sig och transformerats till Influencers of Sweden. Ett mäkta jobb gjort av denna briljanta kvinna. Numer har Influencers of Sweden en styrelse och ett högkvarter och arbetar för fullt med att se till så företag förstår värdet av alla influencers och se till så lagarna följs. 

#ticse

Varje år har Influencers of Sweden en konferens för att lyfta aktuella ämnen, skapa debatt och lyfta talanger vilket ger alla oss besökare nya verktyg att jobba med och större självförtroende. Programmet denna helgen var proppat med galet bra människor och innehåll. Jag deltog bara ena dagen denna gången men hade önskat jag hade råd och tid att vara med hela helgen.

Jag tar med mig detta:

 • Tjejer är fantastiska. Alla brudar på scen och föreläsare var så sjukt bra. Ingen var medioker, ingen förminskade sig själv, alla var stolta över vad de åstadkommit och slog sig för bröstet. Heja!
 • Jag har nu förstått vikten av Instagram. Att driva fler konton som på något sätt är länkade till varandra. 30 hastags är BRA och hitta bra repostkonton som repostar dina inlägg.
 • Ha gärna 11 kontaktpunkter. Blogg, Instagram, nyhetsbrev, Twitter, Snapchat, podcast, Youtube osv.
 • Tänk inte blogg, tänk MEDIEHUS!!
 • Ensam är inte stark. Ingå i ett nätverk som kan dela på kostnader och kunskap.
 • Skapa gärna opinion, stå för dina åsikter.
 • Jobba med KVÄR – Kvalitet, Värde, Åkta Regelbundet på Instagram.
 • Oavsett medie, ta fram din/dina målgrupper och skriv allt utifrån dem. Kunden i fokus.

Så nu ska jag börja jobba på mitt mediehus!!

Heter alla grymma människor Elin?

Två av de bästa personerna på konferensen var Elin och Elin. Två supersköna och talangfulla kvinnor som jag för alltid vill hänga med och lära mig mer av. Dessutom var jag ju där med min alldeles egna Magdalena. Vilken kombo!

Magdalena Bibik och Åsa Wallenrud

Elin Fagerberg och Åsa Wallenrud

Elin Hägglund och Åsa Wallenrud

Comments
 • Clara#1

  2 april, 2017

  Typ exakt samma tankar som mig! Mediehus here we come!

  Svara
 • Beautiful Life#3

  3 april, 2017

  Åååh! Så himla kul att läsa igenom och se lite andra tankar och vinklar på dagarna som en själv nyss varit på! Härligt med lite snabba punkter! Jag har också skrivit massa punkter att ta tag i nu när veckan börjar. Redan igår smygstartade jag med att byta tema lite halvspontant på bloggen, så nu har en ju lite och göra, men jag tror det blir bra när en förstått alla finesser 😛

  Ha det gott och lycka till med byggandet framåt! <3

  //Anna

  Svara
  • Åsa Wallenrud#4

   3 april, 2017

   Så kul. Säg till om du behöver hjälp med något. 🙂

   Svara
 • Wilda#5

  4 april, 2017

  Åh, tänk att du kom ihåg mina ord. KVÄR <3 Tack så jättemycket för att du kom och lyssnade. Hoppas verkligen vi ses igen snart! Eskilstuna är inte så långt bort… 🙂

  Svara
  • Åsa Wallenrud#6

   4 april, 2017

   Hej Wilda!! Satan vad du är underbar. Jag kan inte släppa hela din person, jag vill bara vara omkring dig typ alltid. Jag testar mig fram nu med Instagram men det resulterade precis i att all text jag skriver inte kommer med. Snacka om antiklimax. Mailat support. Men jag kör på. Hoppas vi får tillfälle att träffas.

   Svara
 • Jeanette#7

  4 april, 2017

  Sån fantastisk helg det var! Man blir helt golvad över alla grymma, proffsiga och inspirerande kvinnor vi fick lyssna på Tic:)

  Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *