Ja för fan, det har ju varit helg!! (bildkavalkad)

0

I torsdags hade jag semester och det firade jag med att ta pressbilen för helgen, Opel Insignia, och min sambo på en tur till Nynäshamn. Där mötte vi upp min syster för att äta lunch med henne. Hon jobbar nere i de krokarna. Efter lunchen åkte vi ner till hamnen och åt glass. Supermysigt. Sen skulle P och jag leta efter en bra plats att fota bilen på och åkte av på alla avfarter vi hittade och efter ett tag hittade vi en superidyllisk plats.

På fredagen sen åkte jag till Holland över dagen för att testköra en ny VW Polo. Holland var sannerligen en upplevelse och vi fick köra runt på landsbygden i en någon håla jag inte har en aning om var det var. Fick se två väderkvarnar och gigantiska kossor. Lunchen intogs i huset som ägs av mannen som skapade VW bussen. Ja den klassiska från 70 talet.

Sen på lördagen skulle jag varit på Power Meet i Västerås för att visa upp min bil och kanske plocka hem ett pris men eftersom väderrapporterna sa regn, regn och åska precis hela tiden så åkte jag inte. Vet inte hur det slutade med vädret men jag var inte där i alla fall. Tog det lugnt hemma och sen var det konsert på Globen. PEARL JAM. Fy fan vad bra det var. Eddie Vedder är ju så jävla bra på sång så man dör lite. Han ena gitarrist var också otrolig på solon och på att showa. Efter det drog vi till Medusa där vi hängde asmycket för sex år sedan, det var också där jag träffade min karl!!

Kommentera gärna!