Ja för fan JA!!!!!

0

I augusti firar jag och min sambo fem år tillsammans. Fem lååååånga år men helt underbara. Att träffa en person som är så underbar, snäll, smart, generös, omtänksam och snygg vände helt och hållet mitt liv. Från att ha varit deprimerad och levt i hop med en hemsk människa till denna lycka och glädje.

Men trots våra fem år i hop har vi ännu inte haft semester tillsammans, det beror endast på att jag har bytt jobb precis hela tiden och inte haft semester men nu jävlar. Jag är så less på jul och nyår så jag kräks och jag vill inte vara hemma, aldrig mer. Så jag började surfa runt och kolla och insåg ju (visste innan) att det är Thailand och allt runt där som gäller om man vill ha sol och värme eller kanarieöarna som bjuder på svensk sommar ungefär. Rent ekonomiskt letade jag på kanarieöarna, som jag egentligen HATAR!!! Men jag hittade ett lyxigt hotell på en helt öde ort som ordnade en juniorsvit med havsutsikt, All inclusive, SPA, GYM och INGA BARN! Så jag planerar att sola, dricka drinkar, gymma, SPAa och läsa böcker.

Kommentera gärna!