Jag gjorde det.. Det där jag fasar för allra mest!!

0

I går var det tjejkväll på Electrolux Home med mingel, bubbel, billig shopping och trevliga säljande män som serverade. Helt enkelt en perfekt kväll.

Min vän Camilla pratade lite till folket om Designmäklarna och deras samarbete med Electrolux Home och hon sa tidigare på dagen att hon ville presentera mig som teknikbloggare och ställa lite frågor. Jag höll på att svimma vid tanken eftersom jag har grymt stora problem med att prata inför folk. Tv klarar jag, för det är ju typ bara en person jag pratar med.. Som jag kan se alltså. Men att se en publik i ögonen och tala om något för dem gör mig helt knallröd, kallsvettig och så stammar jag.

Men jag sa inte det till Camilla, jag tänkte bara att jag klarar detta!

Så ropade hon upp mig och jag ställde mig i strålkastarljuset, tog in allt folk och kände hur röd jag blev i ansiktet. Men sen var det som att alla försvann. De slukades upp av jorden och jag pratade lite med Camilla. Tydligen reagerar jag så nu för tiden och det funkar. Ok, jag stammade lite men på det stora hela gjorde jag ett fantastiskt jobb för att vara mig.

Ps. Det värsta jag kan göra för min inflammerade tumme är att skriva på ett tangentbord. Bara så ni vet.. Ds.

Your email address will not be published. Required fields are marked *