Jag på kändisfest – vad gick fel?

0

Jag var bjuden på fest hos MTG när TV1000 gick i graven och blev till Viasat Film.

Jag tog på en festklänning och släpade med mig sambon och ställde mig i kön utanför. Hamnade bakom Miss TV1000 – Ylva Maria Thompson. Tänker inte säga hur jag känner till henne.. 🙂

Väl inne var det så sjukt snyggt arrat med olika rum, hela festen sändes live på nätet och bästa Titti Schultz var den som intervjuade och ledde hela festen.

Jag fick hänga med Christina Stielli och Cimon Lundberg och deras kompisar, stirra lite förläget på Robert Aschberg, ByggWille, SkansenJonas, en av Herreybröderna, ett otal bloggare och många många mer. Jag hade hela tiden en massa tvångstankar om att göra lite galna saker men jag höll mig i schack. Tur är väl det för jag vet inte om jag skulle fortsätta bli bjuden annars.

På scen fick vi njuta av Titiyo med Theodor Jensen vid sin sida och ett band som heter The Majority Says.

Underbar stämning och mina snabbt svepta tre glas vin gjorde sig påminda när jag kl 22.30 la mig i sängen. 🙂