Kommer mitt humör att ställa till det för mig?

Flattr this!

Jag hatar plankare på tbanan… HATAR DEM! Med de nya spärrarna i glas så letar de ut offer och sen trycker sig mot dem bakifrån för att glida igenom. Det tillåter inte jag. ALLS! Jag håller alltid koll bakåt, märker jag att det är någon som med tydlig uppsåt står och väntar på att få planka så ställer jag mig och väntar tills dem gjort det på någon annan. Men går jag igenom och det dyker upp någon bakom mig så stannar jag. Jag tvärstannar och kör eventuellt en armbåge i deras överkropp. Den hamnar olika beroende på hur långa dem är. Oftast accepterar dem och backar och plankar på någon annan.

Men i dag fick jag mig en match. Skulle åka från Slussen och ser inte dessa två idioter (pundaraktiga) människor (man och kvinna). Precis när jag passerat glasdörrarna märker jag att någon trycker sig mot mig och jag blir vansinning och stoppar honom men han vägrar. Han pressar tillbaka och kärringen bakom pressar på honom. Jag vägrar ge mig och trycker till han hårt men då blir han svart i ögonen och blåser ut sin äckliga cigarettrök i ansiktet på mig. Jag puttar till på dem igen men de kommer igenom (hey 2 mot 1) Sen skriker han rasist till mig och jag skriker en massa fula ord till honom. Jag är så arg så jag vill springa efter och putta ner han och kärringen för trapporna, men vi skulle ner på olika perronger. Det var synd, för nere på min perrong kryllade det av poliser med hundar som verkade öva sina hundar vid tbane miljö. Ha de gärna sett en av dessa hundar med ett bett runt mannens ben.

The following two tabs change content below.
Loves cars, gadgets and other stuff. You will se me dance, laugh, cry and be angry and you will be a part of my life.

Latest posts by Åsa Wallenrud (see all)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>