Låååångfredagen som försvann!

0

Vaknade 6, klarvaken och gick upp och kissade. Tänkte att jag kan ju fan inte gå upp när det är den första dagen jag inte har något bokat som kräver att jag ska i väg en viss tid. Smyger tillbaka till sängen och försöker somna om, lyckas väl.

Vaknar igen vid 8, då går jag upp och sätter mig vid datorn och fipplar i närmare en timme innan jag kryper i säng igen. Då vaknar P och vi inser att vi ska gå upp.

Jag drar till Nacka Forum för att köpa present till min syster och P drar till stan för att köpa kaffe på Nespresso.

Vi möts hemma igen för att TOKRÖJA på kontoret. Vi har frigjort en stor hörna där vi ska ställa en massagefåtölj. Lycka. Bara det att vi nu har fyllt hörnet med sopor, det som ska upp på vinden och det som ska säljas på loppis. Så ja.. Från en röra till en annan. Får försöka hyra en bil en dag så vi kan slänga skit!!

Nu är det fan viloläge och slapp till en ny dag gryr.

Kommentera gärna!