Lissabon, Skoda och sol

Flattr this!

Spenderade två dagar i Lissabon för att testköra Skoda Citigo, du kan läsa om bilen HÄR!

Solen sken, det var 17 grader och Lissabon visade sig på sin bästa sida. Det är verkligen en mysig stad och jag vill gärna åka dit privat. En by vi åkte igenom var helt magisk, Cascais. Supermysigt!!!

Tiden gick fort och jag är hemma igen. Till blanka isgator och tråkigt jobb. Men nu blir det läsplattetest då jag ska redovisa detta i Amelia Sommar, deadline om två veckor. Jag ska uttala mig i en rapport från Svensk Fastighetsförmedling om teknik i hemmen. Testa en kamera, smart matlåda och en avfuktare. Herregud vad jag har satt mig i jobb.

The following two tabs change content below.
Loves cars, gadgets and other stuff. You will se me dance, laugh, cry and be angry and you will be a part of my life.

Latest posts by Åsa Wallenrud (see all)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *