Magic Bar och borttrollade BH:ar

0

När vi var på semester i julas så fick jag ett Grouponerbjudande om att betala typ inget för tre rätters middag på Magic Bar följt av en show. Jag tänkte att det skulle vara kul att prova så jag köpte.

I dag var dagen då vi bokat bord och beredde oss för en härlig kväll. Restaurangen ligger på Karlaplan och det var så mysigt att krypa in där när det liksom var höststorm utanför. Vi hänger in jackorna i garderoben och möts av en herre som jag ville nypa i kinderna och ta hem och leka morfar med. Men han fick stanna och ta emot jackor.

Restaurangen har en härlig inredning och atmosfär och servitriserna vad duktiga och glada och en galen trollkarl gick mellan borden och trollade lite medan vi alla åt och drack. Dock måste jag säga att jag är väldigt besviken på maten, hade varit lite less om jag betalat fullt pris.

Men så var det dags för showen och trollkarl Thorsten Andreassen som bjöd på en blandning av trolleri, illusion och humor. Jag skrattade så tårarna sprutade för han var fan det roligaste på länge! MEN.. Det slutar inte där. Tror du inte han går ut bland oss gäster väljer ett offer bakom mig som är så jävla boring och inte vill ställa upp så han vänder sig mot mig!? Efter lite snack drar han med mig OCH Palle på scen. Vi får ställa oss i position på var sin ände och sen sätter han en varsin trollstav i våra händer. Inte vilka trollstavar som helst utan fejk som bara viker sig, publiken skrattar som tokiga. Han ber Palle vända sig och sen börjar han pula ner en stor röd duk mellan mina bröst. Han skämtar och driver och sen börjas det showas om en massa saker. Han trollar bort en liten duk och sen ska han dra upp duken jag har i BH:n. Sjukt kul när han får med en vit BH!! Folk asgarvar och han ställer sig framför mig och blockar och skojar om att allt hänger fritt. Sen ber han mig gå av och driver lite med Palle och sen tar han fram den lilla duken ur munnen.

Det var så oväntat och extra roligt eftersom jag normalt inte gillar trolleri alls. Men han var så magisk (Hahaha) så jag blev såld..

Kommentera gärna!