Min fantastiska tandläkare…

Flattr this!

Var hos tandläkaren idag. Jag tror att tandläkaren är det enda som är bestående och stabilt i mitt liv. Sedan jag började hos honom för drygt 10 år sedan har jag flyttat flera gånger, bytt jobb massor med gånger, bytt partner, hårfärg, kropp och gud vet allt. Men han och hans sköterska är fortfarande densamme. Jag sa det till honom i dag att jag beundrar dem som håller i hop och gör samma sak efter så många år.

Jag sa också vilket verktyg hos tandläkaren jag avskyr mest… Den där jävla snurrsugen som de trycker in i munnen oavsett vad de ska göra. Den skaver ALLTID mot något och är högljudd.

Vad gillar du minst när du går till tandläkaren?

Dessutom är jag förundrad över hur många i min närhet som inte går till tandläkaren på regelbunden basis. Whats up with that? Jag går VARJE år. Tar lite bilder, skrapar bort tandsten och försäkrar mig om att allt är bra. Betydligt billigare än att gå när det gör ont. Jag förstår er inte.

Hur ofta går du till tandläkaren och varför?

Jag kan i alla fall rekommendera Rein Ingel för er Stockholmare. Mer information om Rein Ingel och kliniken hittar du HÄR.

 

The following two tabs change content below.
Loves cars, gadgets and other stuff. You will se me dance, laugh, cry and be angry and you will be a part of my life.

Latest posts by Åsa Wallenrud (see all)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *