Min första kolumn till Amelia!

0

Nämen oj då..Värst vad dagarna gick. Samtidigt som dagarna i veckorna verkar gå i slow motion. Varför ska man straffas med att det tråkiga tar lång tid och det roliga bara rusar förbi?

Helgen var extremt lugn. I fredags orkade jag inte äta mat, hamnade i soffan och däckade väldigt tidigt. Vaknade 7 på lördag morgon med min lördagsmigrän, vände och vred mig i sängen men kunde aldrig somna om. Sprang upp flera gånger och letade desperat efter migränmedicinen – hittade ingen. Närmare 10 tiden kom jag på att kolla i närheten av sängen, där var den sista! Så jag tog den och försökte somna om och vaknade framåt 12 och mådde bättre. Behövde luft så jag drog på mig kläder och tog en promenad till Hornstull där jag solade en kvart. Det var så jävla skönt att få ljus och sol och lite färg. Sen handlade jag och åkte hem, med mig hade jag enorma skavsår på hälarna. Tack! Sen åt vi grekiskt och kollade på film, återigen somnade jag och var en besvikelse för min sambo. Råkade dessutom ut för något konstigt, för jag började må vansinnigt illa. Det höll i sig hela natten och förmiddagen dagen efter. Det kom aldrig upp nåt.. Skumt!

I dag har jag tvättat och börjat skriva på min första kolumn till Amelia. Har jag inte sagt det? Från nummer 10 så kommer jag vara med vartannat nummer (min kollega Jenny skriver de andra numren). Kolla Lilla Gumman spalten långt bak i tidningen.

Nu blir det ett bad, solsidan och sen sängen där det ligger helt nya och nytvättade sängkläder! MYS!

Kommentera gärna!