Missade Panos fest men inte Sinnescirkusen!

2 views
0

Oj vad jag har missat bloggen. Men det har varit lite smått galet de senaste dagarna.

Det började med i torsdags, då jag senast bloggade. Jag jobbade hårt som vanligt hela dagen och var kvar på kontoret till 18:30, då skulle jag ta mig ner till Gustaf Adolfs torg där en buss skulle ta mig till Skeppsholmen och den stora festen för Panos Emporio. Jag var tokladdad och hade berättat vitt och brett om kvällen för folk. Samma eftermiddag kommer SNÖSTORMEN, den snöstormen som lamslog hela Stockholm. Jag hade nylonstrumpbyxor, klänning, en rock och ganska låga skor. Men jag trotsade vädret och riskade hela makeupen och begav mig ut. En timme senare har fortfarande INGEN buss kommit och jag har frusit fast i min position på bron. Jag har inte råd med taxi så jag kämpar mig tillbaka till jobbet för att få värme och gå på toa. I hissen på väg upp ser jag mig själv i spegeln, jag är ett vrak med ett tjockt snötäcke på hela ryggen. Jag lommar in på toa, ledsen och besviken, ringer min sambo och berättar som genast sätter in pengar på mitt kort så jag kan ta en taxi. Jag ringer men kommer inte fram, jag går ut på gatan men ingen bil är ledig. Inte konstigt när stormen dragit in och inga tåg eller bussar går. Jag går deprimerat hem och lägger mig i det hetaste badet jag någonsin legat i, sen kryper jag i säng under värmefilten men fryser fortfarande som en galning.

Upp på fredagen, gör det bästa av dagen och all stress och smiter redan 4 på eftermiddagen. Då åker jag till intiman på Odenplan där jag och några utvalda bloggare får se showen ”Sinnescirkus” med Henrik Fexeus. Det började förstås med mingel och goodiebags, vin och mackor. Jag är helt ensam bland modebloggare med stora läppar och känner mig som ett ufo. Ser en Graaf syster. Men lite senare kommer det fram en lång blond man till mig och ba: ”-Hej!” Sen kunde vi inte skilja oss åt, han var gay och bloggade om musik och vi kom superbra överrens. Och showen ska vi inte tala om, vilken jävla show. Jag lyckades träffa Henrik efteråt och fick en av hans böcker signerade med.

Men sen åkte jag hem och har sedan dess legat med migrän alt. hög på migränmedicin fram tills nu (söndag eftermiddag) Har mest kollat på tv eller sovit. Såg inte ens Melodifestivalen.

I veckan är träningen fortfarande inställd, benen värker och jag vet inte vad jag ska göra. Men jag siktar på att ta mig till passet nästa söndag. Så är det bara..

Annars så är det en förhandsvisning av filmen Sanctum, en informationskväll på Manpower, en pressresa till Värmland för att köra stora Nissanbilar. Till helgen är det Äntligen hemma mässan i Kista som jag gärna vill gå på. Får se om jag har tid.

Så är livet!

Comments
 • EmO#1

  13 februari, 2011

  Oh Kära nå´n – se om dig! Bränn inte Ut dig – bättre bränna inne. Tro mig. Ha det. Vi hörs – see You./Elsy PS. Gay men är ofta snygga G-men och härliga som (jobbar-)kompisar – 2. Tro mig.DS.

  Svara
 • Anders#2

  15 februari, 2011

  ”Hej” igen och tack för senast för en trevlig kväll oss bloggare emellan /Anders

  Svara

Kommentera