Monaco.. Jag kommer!!!

0

Förstendömet Monaco är för mig ett mytomspunnet land (??). Litet, rikt och ouppnåeligt. Att jag någonsin skulle sätta min fot i landet har på något sätt varit otänkbart då jag vet att det är sjukt dyrt att bo och leva där. Man ska ju bo i Nice och ta pendeltåget över enligt utsago.

Men.. Så dyker det upp en pressresa som inte talar om var den går men där produkten tilltalar mig och mina läsare på Lilla Gumman så jag tackar ja. Någon dag därefter kommer ytterligare en pressinbjudan till att provköra nya Toyota GT86 som infaller dagen efter den första pressresan. För att göra historien lite kortare och mer förståelig så ser pressresan ut som följer:

Dag 1 flyg till Nice, buss till Monaco. Pressevent med LG.
Dag 2 buss från Monaco till Nice och flyg vidare till Barcelona, pressevent och middag
Dag 3 Provkörning av bilen och flyg hem.

WOHA!

Tyvärr missar jag att se försöksheaten till ett F1 lopp pga av resa nummer två. Men men!

Comments
 • Alexandra#1

  6 maj, 2012

  Roligt!! Inte ett dugg avundsjuk 😉 Fast jag ska i alla fall få ut och resa lite jag med genom att åka på en forbildning i Coventry/Warwick om två veckor. Kan gå det med, men Monaco liksom….

  Svara
  • Åsa Wallenrud#2

   6 maj, 2012

   Man ska vara tacksam för alla möjligheter till resa! 🙂

   Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *