Mot UMEÅ!

0

Trots att jag varit så sjuk så ska jag nu åka till UMEÅ! Det var planerat sedan länge och jag känner mig så pass pigg att jag valde att åka. 

I går, efter en sömnlös natt, tog jag en lång dusch och klädde på mig och sen åkte jag till Liljeholmen. Behövde komma ut, uträtta ärenden och se folk. Det gick bra. Mitt enda problem just nu är andningen så jag gick till Apoteket och bad om hjälp. Kom hem med Sinova och hostmedicin som båda ska försöka lösa upp slemmet som ligger någonstans mellan näsa och hals. Det har hjälp, det har det. Men fortfarande kan jag inte sova. Jag vaknar antingen av mig själv för att jag inte kan andas eller för att sambon väcker mig när jag skarkar som högst. fan…

Men fredagen rullade på, jag handlade och tvättade och packade. Sen försökte jag sova vid 23 tiden och somnade faktiskt till vid midnatt men vaknade vid 2. Fick gå upp och göra honungsvatten, ta näspray och försöka med det mesta. Gick väl och la mig någon timme senare och lyckades nog somna till. Vaknade strax efter tre med andan i halsen, en plastbytta som sitter med sugproppar i badrummet rasade i golvet. Somnade väl om efter fem minuters kippande efter andan i ren rädsla. Vaknade vid fem igen av klockan och snoozade 40 min innan jag kröp upp till badkaret och tog en dusch på 40 min. 

Nu sitter jag helt osminkad i stickad polotröja och ska åka till UMEÅ på fest!! Jaja.. Jag orkade bara inte, sminkar mig där sen. Jag kommer ju ändå upp redan 11 så jag har hela dagen på mig att sminka mig. Ska ändå hjälpa till med maten och allt. 

Hej hej!

Kommentera gärna!