Nere för räkning!

0

I dag var en helvetesdag!

Jag vaknade av väckarklockan, klev upp med en konstig känsla i magen. Insåg när jag var uppe att jag inte var kry. Migränen hade slagit till med enorm kraft, inte den jag får lite oftare utan en sådan jag får med kanske 1-2 års mellanrum. Jag kunde knappt stå och jag var nära att spy. Kröp fort ner i sängen igen och började drömma konstiga drömmar. I drömmen hade jag också migrän, men jag var vilse i Segeltorp och ville till sjukhus!!

Hade svårt att sova pga ljud utanför, de renoverar ett garage så det är ett jävla liv. Masade mig till soffan och har säkert sett 10 avsnitt av Mad Men. Nu är klockan över fem och jag har precis duschat, är yr som bara den men känner mig lite bättre, den värsta smärtan är över.

Lite mat på det här och mer tv så ska vi som det inte blir bra!

Kram!

Kommentera gärna!