Nu har jag beställt en Narrative

Nu har jag beställt en Narrative

0

Jag kund inte låta bli! Jag kände ett ha-begär eftersom jag älskar prylar och ska föreläsa om just wearable-technology. Jag har sett några bekanta på Twitter lägga upp enstaka bilder och det är fin kvalitet på dem.

Jag tror att detta är en sak jag kommer använda en del eftersom jag hela tiden ångrar att jag inte tog en bild!

Vad är en Narrative då? 

Narrative uppfanns av en mycket kompetent herre vid namn Martin Källström. Han i sin tur rekryterade in fem andra ytterst kompetenta män för att dra i gång detta “kick-starter-projekt”. Det gick bra och de är betydligt fler anställda i dagsläget.

Narrative är en liten fyrkantig sak som fästs på dina kläder, på jackslaget tex. Sedan tar denna två bilder per minut och laddar upp på en server. Du loggar sedan in i en app och får tillgång till alla dina bilder, sorterade efter datum och tid. Här kan du välja ut vilka bilder du ska spara och slänga.

Kameran är på 5 megapixlar och tar således rätt bra bilder. Den väger bara 20 gram och är inte större än 36x36x9 mm.

Om du själv känner att du måste ta en speciell bild just nu så kan du bara “dubbel-nudda” på den så tar den en bild. Vill du inte att den ska ta bilder så lägger du ned den, upp och ner, så stängs den av.

Den kostar ca 2 300kr ink moms. Men har lång leveranstid. Min beräknas komma om 5-6 veckor.

Comments
 • Peter#1

  19 februari, 2014

  Spännande pryl!
  Du återkommer väl med bilder och mer info!?

  Svara
  • Åsa Wallenrud#2

   20 februari, 2014

   Självklart!!! Troligtvis kommer en bild om dagen levereras för att ni ska få se kvaliteten. Men tyvärr 5-6 veckors leverans!

   Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *