Nu öppnar Sveriges första Dyson Demo-butik

Nu öppnar Sveriges första Dyson Demo-butik

0

Äntligen kommer Dyson och rör upp i grytan i Sverige. Dyson har så bra produkter, om än lite dyra kanske. Deras historia med innovationer är spännande. Se till att ta dig dit och upplev deras magi. 

Idag öppnar Sveriges första Dyson Demo-butik i Mall of Scandinavia. Butiken uppmuntrar kunder till att testa och uppleva Dysons teknologi.

”Vår business är att utveckla teknologi som fungerar på ett fundamentalt annorlunda sätt. Det är genom att prova och uppleva Dysons produkter som konsumenter kan se hur och varför de levererar bättre”, säger James Dyson, Dysons grundare och Chief Engineer.

Dysons hela portfölj av teknologi kommer att visas i butiken. Kunder kan prova Dyson V8 Absolute, den sladdlösa och kraftfulla handdammsugaren; den uppkopplade luftrenaren Dyson Pure Hot+Cool Link™; robotdammsugaren Dyson 360 Eye™ och Dyson Supersonic™-hårfönen.

Experter finns på plats för att demonstrera teknologin. Till deras hjälp finns utformade displayer som till exempel visar hur filtrering av luftföroreningar går till, och olika typer av damm för att visa vad Dysons sladdlösa dammsugare kan göra. Kunder kan även få håret stylat, av professionella stylister, med Dyson Supersonic™-hårfönen.

Butiken är öppen från och med 13 november 2017 i Designer Gallery i Mall of Scandinavia, Solna.

För mer information om Dysons teknologier besök www.dyson.se.