Ny spelmässa i Göteborg

0

Många kända speltillverkare har startat i Göteborg och nu tycker man att det är dags att göra något för spelvärlden. 2015 är året då Göteborg slår upp portarna till deras första spelmässa – Gothenburg Games.

Skärmklipp

Svenska Mässan är därför nu stolta att kunna presentera Gothenburg Games den 20-22 februari 2015 – en mötesplats och ett event för alla gamers och spelintresserade där besökarna bland annat får se och känna på de senaste produkterna, uppleva e-sport och testa de nyaste spelen.

Inet är med som arrangör och kommer bjuda in stora profiler inom gaming-världen och låta spelutvecklare ta plats.

– Parallellt arrangerar vi ett kunskapsprogram om spelutveckling, applikationer och dess användande. Vi har grymma indieutvecklare och forskning av hög klass i Göteborg och Västra Götaland, så det är naturligt att under ett och samma tak ge dem alla en möjlighet att sprida kunskap och knyta värdefulla kontakter, säger Fredrik Egelstedt, mässansvarig för Gothenburg Games.

– Med Gothenburg Games kan vi erbjuda ett stort event och en mötesplats med möjlighet till lärande och insikt i vad gaming handlar om, allt från lärande och arbetsliv till att vara en svensk industrinäring som växte med 60 procent under 2012 till en omsättning på 3,7 Mdr, säger Fredrik Egelstedt.

Mässan äger rum på Svenska mässan i Göteborg mellan 20-22 februari 2015.

Your email address will not be published. Required fields are marked *