Nya Nissan Qashqai

0

IMAG0528

En trevlig, men kall, dag spenderades på Solvalla tillsammans med Nissan och, tidigare OS-medaljören, Mathias Fredriksson. Vi journalister testade nya bilen och tävlade på en bana mot Mathias. 

Vi började med en genomgång av bilen och några andra nyheter som Nissan hade att bjuda på, till exempel deras nya Note DIG-S 1,2L 98hk. Eftersom jag inte kört någon av dem tidigare så fokuserade jag ändå på Qashqai:en så det är mer en bil jag gillar. Men eventet i sig gjorde inte att man kunde testköra bilen normalt, så det blir inget utlåtande.

Däremot så tävlade vi lite. Ute på travbanan hade man ställt ut en konbana där vi skulle köra slalom, vända och köra slalom tillbaka på tid. Bredvid stakade Mathias i kapp och var lika jävla snabb som en bil. Jag kom på fjärde plats av 11 personer, ALLA MÄN! Jag är ju som vanligt ensam tjej.. Men jag fick extra beröm för snyggast körning. Det är fan bättre än att vara snabbast.

1

Vi var även ute på en liten tur, konvoj, för att testa lite olika motoralternativ men det var för kort tid, för mycket trafik och rörigt så att få en känsla för bilen var svårt. Får göra ett ordentligt test senare i vår på den.

ZOE_0025-538EA97F_16-25334968

Your email address will not be published. Required fields are marked *