Nytt från Per PR

Nytt från Per PR

0

Varje år bjuder Per PR in till en minimässa för att visa upp sina varumärken och deras nyheter. Ett tillfälle att få information och idéer för artiklar. Jag besöker mässan varje år och blir alltid så inspirerad. 

FOLKPOOL

Den coolaste produkten i år står nog Folkpool för. En uppblåst studsmatta/pool. Om jag hade barn hade denna varit det bästa de haft skulle jag tro. Den fungerar verkligen både som studsmatta och pool. Genialiskt. Den går att gräva ner och kan också stå på marken. Men ska man studsa på den bör man nog förankra den eftersom den är väldigt lätt.

De visade också upp en del prylar för vattenträning som ju är den mest skonsamma träningen man kan göra.

Pool 795 kronor

Pool 795 kronor

Vattengympa

Vattengympa

TARKETT

Ett annat varumärke var Tarkett, deras nya golv är ju så geniala så jag dör. Jag vill lägga nytt golv i köket och hallen ASAP. Detta golvet, närmast i bild, är av plast och kommer i plattor som du lätt lägger själv. För hemmafixaren är ett klickvinylgolv som detta lätt och behändigt att lägga på egen hand. Du klickar helt enkelt ihop plattorna på ett rent, plant och torrt underlag. Starfloor Click är det första golvet i Sverige som finns med i Astma- och Allergiförbundets lista över rekommenderade produkter. Starfloor Click är helt ftalatfritt, har ytterst låga emissioner och läggs utan lim.

Tarkett, Starfloor Click

Tarkett, Starfloor Click

Starfloor Click

Starfloor Click

ORTHEX

Vi lagar mycket mat och jag gillar att baka. Vi har massor med måttsatser hemma, de klassiska du vet. Men så fastnade min blick på dessa genomskinliga och ganska tråkiga måtten. Men det som är briljant med dem är att skaften är LÅNGA! De vanliga måtten är värdelösa när man vill gräva ut mjöl eller socker från en plastburk. Man får ju bryta upp hela burken för att komma åt. Så dessa blev en favorit och något som kom med i presskittet så jag får testa dem. Dags att baka…

Setet kostar 35 kronor i butik och kommer från Orthex.

IMG_1388

 

Orthex har också ordning & Reda på sitt bord. De är kungar/Drottningar på sortering och plastlådor är deras verktyg. Jag är ju en stor vän av ordning och reda, även i förråd. Jag föll lite för just denna låda, kan ni gissa varför? 🙂

 

IMG_1392

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *