Do one thing every day that scares you!

Do one thing every day that scares you!

0

En viktig person i mitt liv lever efter mottot: Do one thing every day that scares you!

Ok, det kanske inte går VARJE dag men man ska ha den tanken med sig och våga tacka ja till saker man känner sig osäker på. Vem vet, det kan sluta i eufori eller en ny karriär eller vad som helst.

Jag lider av svår talängslan och scenskräck. Jag kan absolut göra tv, det är ju inga personer framför mig som stirrar de sitter ju någon annanstans, men att stå på scen eller bara stå framför en grupp människor och tala är skitläskigt.

Helt plötsligt dimper det ner en förfrågan i mailen om att hålla en föreläsning. Efter lite funderande och diskuterande med nära och kära så sa jag JA! Ja till livet liksom.

Nästa onsdag är det dags. Jag har övat flera gånger, finjusterat presentationen och klockat mig och det verkar lovande. Men jag är så nervös att innehållet inte ska vara intressant nog. Lite pysslande är det nog kvar.

Publik: 200-300 IT-arkitekter
Var: Elite Hotel Marina Tower, Saltsjöqvarns kaj 25, Nacka
Pris: SEK 4 850 exkl. moms. BTC 2 inkl. moms. Du kan betala med Bitcoin.
Mer information

ITARC

Kommentera gärna!