OROA SIG FÖR KOMMENTARER MER ÄN INNEHÅLLET PÅ AFTONBLADET

OROA SIG FÖR KOMMENTARER MER ÄN INNEHÅLLET PÅ AFTONBLADET

0

Jag har gjort ett litet jobb med Aftonbladet. Jobbet i sig var väldigt kul och det är BARA jag som deltar. Borde varit något som glädjer mig. 

Jobbet går ut på att jag spelade in fyra avsnitt i Kista galleria där jag rekommenderar och tipsar om julklappar till olika typer av personer. Det ligger helt i linje med min profession om prylar som jag tipsar om lite överallt. Filmerna kan ses som väldigt kommersiella men bör ses med lite humor och glädje. Jag uppmuntrar inte till överdriven konsumtion eller står bakom det.

Jag är stolt över det jag gjorde när vi spelade in (har inte sett resultatet än) men vet att jag kommer få två typer av kommentarer på detta.

  1. Att jag hetsar till konsumtion.
    1. Till det vill jag säga att alla får ta sitt egna ansvar för vad och hur mycket man köper.
  2. Min vikt.
    1. Övertygad om att folk inte kommer kunna hantera min kropp i en tajt klänning. Män kommer kontakta mig och påtala att jag är fet, äcklig och inte borde visa upp mig så.

Det är punkt 2 som oroar mig mest faktiskt. Jag har ett bra självförtroende och accepterar min kropp, samtidigt vet jag att den är stor och att jag får blickar och kommentarer. Till det hela så mår jag väldigt bra. Jag är hälsosammare än någonsin, aldrig sjuk, tränar på gym och går på dansskola. Jag mår bra. Men jag är beredd på att få en dipp i morgon…

Gör lite reklam

Om ni vill se resultatet så kan ni kolla på Aftonbladet tv i morgon 08.00 för då gästar jag och introducerar avsnitten.

Tack för ordet.