Passagerarsidan om mig…

Flattr this!

När jag var på Top Gear Live eventet och hängde med The Stig och en massa andra sköna människor så träffade jag ju Tanja Dyredand som ligger bakom bloggen Passagerarsidan. Vilken kvinna.. Fullständig kärlek från min sida. Det beror till stor del på att hon är precis tvärtemot mig :-) Hon är glad, framåt och minglar som ett proffs (ja det har typ varit hennes yrke förr). Jag fick vara med när hon för första gången i sitt liv fick åka bil på en ”bana”. Händerna skakade på henne av blandad skräck och glädje.

Här skriver hon om mig och att jag faktiskt tyckte att jag skulle kört bilen i stället för The Stig. :-)

Rumpa, Tanja och jag
Rumpa, Tanja och jag

The following two tabs change content below.
Loves cars, gadgets and other stuff. You will se me dance, laugh, cry and be angry and you will be a part of my life.

Latest posts by Åsa Wallenrud (see all)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *