PEBBLE CORE OCH PEBBLE TIME 2

PEBBLE CORE OCH PEBBLE TIME 2

0

PEBBLE CORE OCH PEBBLE TIME 2

Ja då kommer jag så här jättelänge efter alla andra och berättar om vad Pebble avslöjade. Jag är ledsen för det, men livet kom liksom emellan. 

Skärmavbild 2016-05-29 kl. 22.50.58

Pebble avslöjade i förra veckan fyra nya saker. Dessa är inte till salu i dagsläget utan ligger på Kickstarter för att få in pengar till utvecklingen. Det svenska bolaget som ligger bakom Pebble har slagit rekord förr vad gäller just crowdfunding och de tillsammans med sina investerare tror stenhårt på produkten. Jag själv tycker att klockan är lite för mycket 2009 men det är just det som deras fans älskar.

Klockan är en sedvanlig smart klocka som med tiden förändrats till utseendet för passa fler. Senast kom ju den runda modellen när Huawei med flera släppte en rund modell. Det som nu presenterades var dock uppdaterade fyrkantiga modeller men med stor fokus på hälsa.

Pebble Core for runners är en liten fyrkantig sak som ska följa med dig ut i löpspåret. Den ska ersätta din telefon och på egen hand synka GPS, hastighet och låta dig lyssna på Spotify.

Skärmavbild 2016-05-29 kl. 22.57.40

Pebble Time 2 är den mest classy klockan med stål och finare band. Den har nu också pulsmätare och en färgskärm. Pebble 2 är den sportigare modellen och den har också fått pulsmätaren. Så har vi Pebble Core for hackers som är som Flic, en knapp man kan programmera att göra lite vad som helst.

Skärmavbild 2016-05-29 kl. 23.03.57

Ni hittar deras kickstartersida här.