Se när vi dansade på Spårvägsmuseet!

0

I lördags var det Kulturnatten i Sthlm och det var massor med roliga grejer som skedde. Vi på Marikas var med på en del där vi skulle dansa lite.

Det var vi i klasen 25+ och en ett gäng andra tjejer. De andra dansade street och vi skulle göra en jazzig dans till låten Cool från West Side Story. Dock fick vi feeling och provade även Fame korren som vi ska uppträda med på stora showen.

Jag är ganska nöjd att jag för första gången i mitt liv dansat ett par danser för publik på allmän plats. Det gick faktiskt ganska bra.

Okej.. När jag gick på högstadiet dansade jag Disco/hip hop på Stockholms dansskola på Hornsgatan och vid terminsslut hade man tagit in domare från England som skulle betygsätta oss och alla föräldrar satt i danssalen och tittade. Då dansade jag en eller två danser tillsammans med kanske två eller tre personer till. Jag fick högsta betyg och ett guldmärke. 

Men här är filmen från i lördags!

Kommentera gärna!