Shoppade jag då??

Flattr this!

Asså.. njae! Jag var på Beyond Retro för första gången och insåg att det var så mycket kläder att det blev mig övermäktigt. Bläddrade lite, kände att allt var för litet. Kollade handväskor och föll för en men snålade och gick därifrån. Bestämde mig för att jag ska gå dit med gott om tid och be personalen ta fram kläder så kan jag bara sätta mig på en stol :-)

Men jag köpte väskan på Lindex samt fyndade två klockor (tog två betalade för en).

 

The following two tabs change content below.

Asa Wallenrud

Latest posts by Asa Wallenrud (see all)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>