Smygstart på vår nya pod!

Smygstart på vår nya pod!

0

Att ha en podcast ligger väl lite i tiden kan man säga. Jag har funderat på det ett tag men inte hittat rätt personer att göra det med. Jag vill inte göra en på egen hand utan jag vill göra det tillsammans med en eller flera andra. Temat är ganska klart; teknik, vardag, humor, värme och lättsamhet. Och nu har jag hittat den perfekta personen att göra detta med. 

Jag har följt henne ett tag då hon driver bloggen Stil & Teknik, där hon berör ämnen som jag inte arbetar så mycket med. Fokus ligger på teknik och mode och hur de två mer och mer går i hop. Väldigt intressant och jag läser hennes inlägg med nyfikenhet. Hon tyckte vi skulle träffas och sedan var det klart, vi ska göra detta i hop. Så säg hej till Anna Hedlund.

Ingen av oss har tidigare arbetat med podcaster så vi har inte riktigt koll på vad som behövs och hur man gör dem. Så den fantastiska PR-byrån Text 100 bjöd in oss på pod-skola och vi fick gästa ett av deras avsnitt. Oerhört kul och givande och det gjorde det ännu enklare nu att ta steget och göra detta på egen hand.

Lyssna gärna på detta avsnitt och återkoppla till wallenrud@gmail.com med tips på namn, ämnen, teman, problem som behöver lösas och andra önskemål. Tack och hej!

Your email address will not be published. Required fields are marked *