Spänningen är olidlig

0

Asså det där med budgivning på hus och annat är ju spännande men detta med att kanske sälja bilen är fan jobbigt.

Jag har två case.

1. En man som är en finsmakare och har höga krav. Bilen ska vara perfekt och den ska ha bra dokumentation. Jag brister på det sistnämnda vilket kan få hela affären att falla. Mailkonversationerna har varit många och vi har skickat bilder, dokument och siffror om vartannat. Men inget är ännu klart.

2. En person ringde mig en kväll när jag satt på en stand-up show och jag bad honom ringa tillbaka. Det gjorde han inte. Efter någon vecka skickade jag ett sms och bad honom höra av sig. Efter det har vi ringt om varandra precis HELA tiden. Jag vet egentligen inte vad han vill annat än att det rörde bilen.

ANNONS

Your email address will not be published. Required fields are marked *