Strindbergs Röda Rummet – där var jag!

0

I kväll hängde jag med Nissan. Jag och några andra journalister testkörde först den uppdaterade Nissan Micra och efter det var det middag med ett antal Nissananställda och reklamfolk – tanken var att avtacka Sverige chefen som flyttar till Canada. Minglade och drack skumpa, lyssnade på tal. Sen var det middag, asiatisk och god. Hamnade vid ett bord med en av grundarna till www.smartson.se som jag träffat tidigare samt Staffan Hellstrands fru Monica Förster, en enormt stor designer. Hade jättekul. Innan desserten vart vi ombedda att återigen kliva in i röda rummet och fick där avnjuta live operasång… Mina tårar var nära till hands, det var mäktigt. Efter desserten gick jag hem.. Men vilken kväll! Bra avslut på en bra dag, om jag säger så!

 

Kommentera gärna!