Tiden försvann

Tiden försvann

0

Voine voine. Ena veckan är lugn som en filbunke medan nästa är helt fullbokad. Denna vecka är en sådan fullbokad sak. 

I måndags hade jag äran att få äta frukost med Anna som driver bloggen Stil & Teknik. Vi hyllade varandra och smidde planer för framtiden. Ännu en härlig powerwoman. Dessutom satt Mikael Persbrant borde bredvid och surfade. Trist 😉

Sedan blev det tisdag som jag tillbringade i Kista med Intel. Pressträff med anledning av 6:e generationens processor och allt vad det innebär. Knäckte männen i spelet F1 och åt en egenkomponerad cesarsallad. Skulle ha träffat Kjell efteråt men han var tydligen för upptagen så det tar vi senare. På kvällen var det dansskolan och på två timmar hade vi lärt oss en helt ny koreografi. Så imponerad av oss.

dav

dav

I dag var det träning 06.30 utomhus. Häll på att fullständigt frysa ihjäl och tappade andan totalt i intervallerna. Kom hem som en isglass och öste i mig hett te och varm choklad och ställde mig sedan i en het dusch. Förmiddagen sprang i väg och vips kastade jag mig i bilen in till Östermalm för att delta på presskonferens med Logitech. Den kan du läsa om på min andra blogg HÄR! Sedan skulle jag passa lilla Aaron medans hans pappa fixade en sak. Men Aaron sov, och det gjorde jag med. Skön tantvila på soffan. Sedan har jag postat en klänning (säljer ut saker på Tradera) och besökt vår nya närbutik Tempo på Häradsvägen. Superfin…

I morgon hänger jag på Hem & Villamässa hela dagen men måste hem och byta om till lite finare kläder och ta mig till Burger & Lobster för en fest med bla Molly Sandén som spelar live.

På fredag ska jag till ätstörningskliniken för att se om de kan hjälpa mig lite. Ska besöka teatern vi ska ha vår dansshow på och sedan till Apple för att plocka ut en iPhone 6S för test.

I helgen är det ganska lugnt, förutom lördag kväll då jag ska på “I Love Musicals” på Globen. Jag ska gå alldeles själv men kommer njuta varenda sekund.

Nu är det natter för mig. Trött som aldrig förr. Puss!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *