Varning för oseriös säljare på Tradera!

0

På Blocket får man mail från idioter som ska kommentera det man säljer, vill byta mot något helt vansinnigt eller så syns man inte alls för det är så många som säljer. Jag har inte lyckats sälja mycket där inte.

Tradera är krångligt med konstiga avgifter och svåra regler som jag inte förstår mig på. Jag försökte sälja på auktion men fattade inget, nu säljer jag för fast pris. Får se hur det går.

Men däremot gillar jag att handla på Tradera för det finns en del guldkorn och billiga saker. I december köpte jag två fina plånböcker. Jag visste att det inte var top quality utan den kom från Asien och var superbilliga. Men när jag väl fick dem så gick ena inte att stänga alls och den andra föll i bitar.

Tradera handlar mycket om att lämna omdömen på alla som köper och säljer och det är viktigt att man har bra omdömen så man kan fortsätta verka där. Bra idé. Men jag valde att lämna dåligt omdöme på dessa två plånböcker (samma säljare) men fick så mycket skit tillbaka.

VARNING – DETTA ÄR EN BEDRAGARE SOM FÖRSÖKER FÅ GRATIS PRODUKTER – SPÄRRAD

Detta gav säljaren mig i omdöme som köpare! Och det värsta är att jag inget kan göra åt saken. Tradera kan inte blandas in och det man kan göra är att försöka få tag på säljaren. Jag hittade en mailadress och mailade förstås, men det känns inte som om de bryr sig.

Så jag vill varna för oseriös säljare på Tradera vid namn: FashionTrends

Comments
 • Bla#2

  28 november, 2013

  Jag har precis polisanmält fashiontrend för bedrägeri då jag helt enkelt fick fel vara än vad annonsen utgav sig för. jag fick möjligheten att skicka tillbaka varan men var då tvungen att betala en fraktkostnad som var högre än vad min vara kostade…. Superotrevlig säljare som borde bannas från tradera

  Får se vad polisen kan göra åt det här! Har även meddelat tradera om detta. Skamligt!

  Svara
  • evi#3

   13 juli, 2014

   Hej! Hur gjorde du polisanmält? Jag har lika situation och vil polisanmäla men vet ej vart kan jag börja.

   Svara
 • evi liks#4

  13 juli, 2014

  Hej! Hur gjorde du polisanmält? Jag har lika situation och vil polisanmäla men vet ej vart kan jag börja.

  Svara

Kommentera gärna!