VÄLKOMMEN JUICE – MOBILTILLBEHÖR

VÄLKOMMEN JUICE – MOBILTILLBEHÖR

0

I England och Irland är märket Juice stort inom mobiltillbehör. Med sina coola förpackningar sticker dem ut hakan och jag är nyfiken på att se dem IRL. 

Företaget bakom Juice heter Gusto Telecom som blev årets tillbehörstillverkare 2015 vid Mobile Phone Awards. Sortimentet omfattar kablar, mobiltelefonladdare, portabla strömbankar och Bluetooth®-högtalare.

Jolyon Bennett, VD på Gusto Telecom, säger: ”Vi ser fram emot vårt samarbete med Aurora och lanseringen av Juice® på de nordiska marknaderna, och är övertygade om att deras lokalkännedom och kunskap kommer att bidra till att göra varumärket Juice® lika framgångsrikt som det är i Storbritannien. Vi strävar efter att bli nummer ett och vi övertygade om att detta samarbete kommer att ta oss dit.”

Jätten Aurora Group tar ansvaret

De som tar in varumärket till Sverige är Aurora Group som bland annat har Braun, Bang Olufsen, Doro, Duracell och många fler.

”Vi ser verkligen fram emot lanseringen av Juice® till våra kunder och till konsumenterna i de nordiska länderna. Med Juice® unika designuttryck och uppenbara mervärde är vi övertygade om att märket kommer att utmana de traditionella, lite tråkiga produkterna inom segmentet mobilström och skapa mervärde för hela segmentet. Juice® är ett relativt ungt företag, men har på väldigt kort tid rönt enastående framgångar. Vi tror att de nordiska konsumenterna är redo för Juice®”, säger Bent B. Madsen, VD på Aurora Group.

2016-08-aurora-pm-juice-01 aurora2 aurora3 aurora4 aurora5 aurora6 aurora7 aurora8

Your email address will not be published. Required fields are marked *