Wallenrud ser: Trainwreck

Wallenrud ser: Trainwreck

0

Min nya och fantastiska vänskap P bjöd med mig på en pressvisning av filmen Trainwreck med Amy Schumer. 

Amy har kommit att bli lite av en husgud för mig då jag kollat youtubeklipp efter youtubeklipp med henne. Hennes humor är så rätt och hon vägrar vara någon hon inte är. Magen putar? Högst naturligt och inget man ska dölja. Sex? Naturligt, klart hon kan knulla runt som hon vill utan att folk ska fördöma henne bara för att hon är tjej. Supa? Ytterst frivilligt och hennes rät om hon väljer att göra det eller inte. Åsikter? Absolut, de är till för att ha och det har hon.

trainwreck

Hon räds inget och hon trampar på alla fördomar och sexistiska normer i Hollywood. Jag älskar det och jag tror att jag älskar henne.

Filmen då? Ja jo den var väldigt bra. Flera gånger skrattade jag så det nästan kom kiss. Hon charmar en och gör så man känner att man är en del av henne och hennes värld för allt blir så äkta. Hennes problem är samma som våra och det bjuder in till en samhörighet.

Filmen har en kärlekshistoria som en röd tråd och jag måste säga att slutet var lite oväntat, oklart vad hon vill ha sagt här. Men jag låter er bedöma det och kanske kan ni komma hit och berätta vad ni tyckte sedan.

Filmen får klart 4 Mustanger av 5.

 

Skärmavbild 2015-08-12 kl. 20.08.51

4 / 5 stars     

Kommentera gärna!